Vrijheid om je eigen keuzes te maken voor bedrijfssoftware

Magazines | Vallei Business nummer 6 2016

Hoe makkelijk hebben we het nu met software op de smartphone. We hebben een standaard apparaat en via de app store klikken we via gratis of betaalde apps extra functionaliteit aan, waarmee we goede functies aan onze mobiele telefoons toevoegen. Bevallen ze niet, dan halen we ze weg en gaan op zoek naar andere -, betere apps. Iets wat toch een uitkomst zou zijn voor systemen op de werkvloer. En daar is goed nieuws.

Vrijheid van ERP software:

Als we kijken naar het heden en verleden, wordt een ERP pakket (pakket wat alle processen van een bedrijf automatiseert) verkocht door een partner van b.v. Microsoft. De partner levert extra functionaliteiten (Add-on's) erbij waardoor je als klant erg afhankelijk wordt van de partner.

Nu heeft Microsoft Dynamics 365 for Enterprise gelanceerd en zal komend jaar Dynamics 365 for Business als 'kleinere broer' op de markt gaan brengen. De principes die we hierboven noemden, zullen hier ook gaan gelden: door middel van de zogeheten 'App-source' zullen de klanten allerlei functionaliteiten kunnen toevoegen aan hun standaard Dynamics 365 abonnement (klanten kunnen deze apps ook zelf maken). Als het de gebruiker niet aanstaat, kan hij de app verwijderen en een andere toevoegen.

Cloud

Voor Microsoft is dit revolutionair, zeker omdat Dynamics 365 Business een combinatie is van Dynamics NAV, CRM & Business Intelligence (BI). Tevens kan dit gekoppeld worden aan een nieuwe - of bestaande versie van Office 365, waardoor een compleet front- & back office systeem in de cloud kan worden opgezet.

Om het simpeler te zeggen, gebruik wat je nodig hebt. Veranderen je wensen omdat je bedrijf verandert? Dan voeg je naar wens functionaliteit toe!

Dynamics 365 for Business

2e kwartaal 2017 beschikbaar

in Europe (USA al beschikbaar)

De basis voor Dynamics 365 for Business is Dynamics NAV 2017, welke nog steeds geleverd kan worden en vrijwel dezelfde functionaliteiten heeft als Dynamics 365 for Business. Het grote verschil is de prijs: de investering voor Dynamics 365 for Business als totale cloudoplossing zal tussen de ? 26,- en ? 37,- per maand per user zijn (light user ? 4,20) inclusief Dynamics NAV, Dynamics CRM, BI tool en de huur van de Azure server (onder voorbehoud van prijswijzigingen Microsoft).

Dit betekent dat we als Microsoft partner onze klanten zowel de serverfaciliteiten als ook front- & back office software kunnen leveren (dus alles vanuit 1 abonnement en

1 leverancier).

Het is ons doel om onze klanten in 2017 te helpen bij het maken van de keuze van de meest geschikte optie!

Voor meer informatie zie onze website:

www.systemcare-ict.nl, bel 06-42737328 of stuur een mail: info@systemcare-ict.nl

Vrijheid om je eigen keuzes te maken voor bedrijfssoftware Microsoft komt met een alles in één pakket: Dynamics 365

Wanneer we terugkijken in de tijd dan zien wij het softwaregebruik hóé het was met lede ogen aan. Van comptabiliteitsproblemen tot achtergebleven onderdelen wanneer de software verwijderd kon of móést worden.

delen:

Vallei Business nummer 6 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement