BOB: Toasten op het nieuwe jaar

Magazines | Vallei Business nummer 6 2016

Op 21 december vond de laatste BOB-borrel van 2016 plaats. Deelnemers waren te gast bij Landgoed Zonheuvel (Maarten Maartenshuis) in Doorn. Scheidsrechter Ed Janssen wist de deelnemers uitstekend te vermaken. Tijdens zijn presentatie legde hij verbanden tussen de arbitrage en de druk die dit met zich meebrengt, en de soortgelijke problemen waar ondernemers tegenaan kunnen lopen. De bijeenkomst werd afgesloten met een goed verzorgd buffet en er werd getoast op het nieuwe jaar.

Save the date

Woensdag 8 februari a.s. zijn leden en andere geïnteresseerden van harte welkom bij Landgoed Zonheuvel in Doorn. Op de website bobmiddennederland.nl wordt binnenkort bekend gemaakt wie de gastspreker is van deze avond. Hou daarom deze site goed in de gaten!

Inschrijven en aanmelden 

Business Ontmoet Business-leden  kunnen zichzelf aanmelden via bobmiddennederland.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Dan bent u van harte welkom om vrijblijvend de sfeer te komen proeven. Om deel te kunnen nemen dient u uzelf (kosteloos) in te schrijven via de website. Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de betreffende bijeenkomst waar u aan deel wilt nemen. Eenmalige deelname kost ? 25,-. Indien u besluit om BOB-lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost ? 250,- per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje). 

Bijdragen

Heeft u een sfeervolle locatie die als decor voor een Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Midden-Nederland beslist van zouden moeten weten? Wij zijn nog op zoek naar locaties en sprekers. Ook kunnen we altijd leuke goodies gebruiken om de deelnemers cadeau te doen.

delen:

Vallei Business nummer 6 2016

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement