Zakelijk bijeenkomen in het groen kies voor de Veluwe!

Magazines | Vallei Business nummer 1 2024

Zakelijke bijeenkomst op de planning? Kies voor de Veluwe, één van de mooiste en grootste groene omgevingen van Nederland. De Veluwe ligt centraal, er zijn hier eindeloze mogelijkheden qua locaties en er is genoeg te beleven in de omgeving als vergaderbreak of als je wat langer wilt verblijven.

SCHROOTSTRIJD, DE SPELERIJ

Schrootstrijd bij De Spelerij in Dieren is een bedrijfsuitje dat energie geeft. Hier kom je samen met je collega’s achter je bureau vandaan en de handen uit de mouwen steekt om de meest creatieve ontwerpen te maken. Met plasmasnijders, lasapparaten, kolomboren… en een hele hoop schroot! Daarnaast beschikt De Spelerij over een theater dat gebruikt kan worden voor een kick-off, presentatie of vergadering tot 80 personen.

SAFARI MEETING CENTRE, KONINKLIJKE BURGERS’ ZOO
Ontdek het zakelijke congrescentrum Safari Meeting Centre in het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo. Tijdens jouw vergadering, borrel, congres of netwerkbijeenkomst geniet je van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne. De royale ontvangstruimte, stijlvolle congreszaal en luxe vergaderlodges in Afrikaanse stijl laten gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter op alle gasten.

POSTILLION HOTEL AMERSFOORT VELUWEMEER
Bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer vind je alle ingrediënten voor een geslaagd (meerdaags) event. Het modern ingerichte hotel ligt direct aan het Veluwemeer en biedt vanuit de hotelkamers, het restaurant en de verschillende zalen een prachtig uitzicht over het waterland schap. Van zakelijke ontmoetingen tot in formele evenementen; met negen flexibele ruimtes en een capaciteit tot 410 gasten is dit hotel een ideale locatie.

POSTILLION HOTEL ARNHEM
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en verfris je vergaderingen met een inspirerende omgeving in het midden van de rustgevende natuur van de Veluwe. Op de locatie van Postillion Hotel Arnhem kan het allemaal. Het hotel beschikt over twaalf multifunctionele zalen, waardoor er voor verschillende groepsgroottes ruimte gecreëerd kan worden. Met een capaciteit van 5 tot 350 personen is Postillion Hotel Arnhem veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten meetings en events.

VELUWEACTIEF
Rondom de rustige, groene omgeving van de Veluwezoom kan je ideaal een meeting combineren met een outdooractiviteit. Ga samen de natuur in en doe inspiratie op! VeluweActief biedt verschillende vergaderbreaks ter ontspanning of als teambuildingsessie. Bijvoorbeeld klootschieten in de bossen of de code kraken tijdens een GPS-tocht. Liever een activiteit op locatie? Ze komen graag naar je toe!

www.toerismevan.nl

delen:

Vallei Business nummer 1 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by