Klein Wittenoord: een bijzondere vergaderlocatie

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

Nieuw in de regio

Klein Wittenoord: een

bijzondere vergaderlocatie

Allereerst zullen we ons even voorstellen: wij zijn Wim van Velzen en Marijke Holwerda. Vorig jaar mei hebben wij de deuren geopend van Klein Wittenoord. Waarbij “klein” uitdrukking geeft aan wat wij belangrijk vinden: persoonlijke aandacht en kwaliteit door kleinschaligheid.

Klein Wittenoord is een locatie, in het buitengebied van Renswoude, waar u in alle rust met collega’s of relaties kunt vergaderen eventueel gecombineerd met een lunch of een diner. Onze locatie is exclusief voor onze gasten wat betekent dat u de enige gast bent die gebruik maakt van de locatie.

Wij zijn namelijk van mening dat een locatie die rust en ruimte biedt absoluut bijdraagt aan het succes van de vergadering, teamdag of ontvangst van relaties.

Kookstudio

Klein Wittenoord beschikt ook over een professionele keuken die geschikt is als kookstudio.

U kunt hier in een ontspannen sfeer, samen met collega’s of zakenrelaties, mooie gerechten bereiden onder begeleiding van Wim, de chef-kok. Als alles bereid is geniet u met elkaar in de sfeervolle eetkamer van een culinair menu met passende wijnen. Een ongedwongen manier om aan relaties te bouwen.

Vele gasten gingen u al voor

Wij zijn trots op de vele gasten die we al ontvangen hebben en we zijn vooral trots op hun waardering voor de locatie maar belangrijker nog voor de kwaliteit en onze gastvrijheid. Voor wie u voorgingen zie onze website www.kleinwittenoord.nl.

Ook u heten wij van harte welkom.

We staan voor u klaar om van uw bezoek een bijzondere ervaring te maken.

Wim van Velzen & Marijke Holwerda

Wilt u een reservering maken of van gedachten wisselen over op maat gesneden mogelijkheden, dan kunt u ons bereiken via: E: info@kleinwittenoord.nl

W: www.kleinwittenoord.nl

T: 0318 57 53 25, M: 06 54 37 45 25

Klein Wittenoord, Wittenoordseweg 3,

3927 CE Renswoude

bedrijfsprofiel

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement