Werkwijzer: www, Werkwijzer, Wageningen Werkt

Magazines | Vallei Business nr 2 2011

WWW, Werkwijzer

Wageningen Werkt…

Sam Trentelman (regiomanager) en Niels Widdershoven (vestigingsverantwoordelijke) vertellen enthousiast over het succes van de vestiging Wageningen. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de snel naderende vakantieperiode al in volle gang.

“De vakantieperiode is in ons vakgebied een tijd van knallen”, vertelt Sam. “Je merkt in Wageningen dat bedrijven het weer drukker krijgen, de recessie langzaam teneinde komt en er personeelstekorten ontstaan in de zomerperiode. Voor ons de tijd bij uitstek waarin we onze klanten kunnen laten ervaren wat de meerwaarde van Werkwijzer Uitzendbureaus is; een snelle, deskundige invulling op maat”.

Belangrijk voor het succes van Werkwijzer Uitzendbureaus is de visie van het klantenpartnership-model. Dit houdt in dat klanten optimaal ondersteund en ontzorgd worden als het gaat om personeelsvraagstukken. Sam: “Wij steken veel tijd in een servicegerichte en professionele aanpak. Dat betekent ook dat wij ons flexibel, ondernemend en innovatief opstellen”. Niels vult aan: “We kennen onze klanten door en door en zijn oprecht geïnteresseerd in de ontwikkelingen in hun personeelsbehoeften. Omdat we zo goed op de hoogte zijn van de te verwachten krimp of groei in personeel kunnen we er ook snel en goed op inspelen. We zoeken niet alleen uitzendkrachten die goed werk leveren, maar die ook goed passen binnen de cultuur en personeelsopbouw van het bedrijf. Tijdens en na de inzet informeren we hoe iemand bevalt en na afloop vragen we of er nog andere dingen zijn waar we mee kunnen helpen. Zowel voorzorg als nazorg vinden we belangrijk, enkel door echt beleving te hebben bij de klant voorkom je dat je een mismatch maakt of dat er zaken spelen die de klant onnodig tijd en energie kosten”.

Het klantenpartnership is een werkwijze waarmee, samen met de klant, het vertrouwen en de continuïteit in een klantrelatie bevorderd wordt. Dat deze werkwijze gewaardeerd wordt, blijkt uit het feit dat veel bedrijven tientallen jaren klant blijven en Werkwijzer graag aanbevelen bij andere organisaties. Door voortdurend onze klanten te verrassen met innovatieve oplossingen en zodoende van échte toegevoegde waarde te zijn, wordt de klanttevredenheid vergroot en wordt gebouwd aan duurzame klantrelaties.

Werkwijzer Uitzendbureaus is een allround uitzendorganisatie met vestigingen in Wageningen, Veenendaal, Arnhem, Cuijk, Gennep, Wijchen, Nijmegen en Tiel. Onze dienstverlening bestaat uit Uitzenden, Payroll, Detachering, Poolmanagement en Werving & Selectie. Met onze dienstverlening dragen wij zorg voor een perfecte match, in elke branche, op elk niveau. De kernwaarden: Snel, Betrokken en Deskundig zijn gebaseerd op de ruim 60 jaar ervaring die Werkwijzer Uitzendbureaus inmiddels heeft met de uitzendbranche. Sinds 1948 staan we bekend als servicegerichte no-nonsense organisatie, die geïnteresseerd is in zowel uitzendkracht als opdrachtgever. De kracht van Werkwijzer Uitzendbureaus schuilt in de betrokkenheid bij alle partijen waardoor een prettige samenwerking wordt gegarandeerd.

HRM

delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement