Vallei Business war er bij!

Magazines | Vallei Business nr 6 2011

De jaarlijkse Beaujolais Party van Van Veen Advocaten

Kick off energie neutraal wonen Wageningen

Herdenking overlijdensdag Prins Bernard in Wageningen

Vallei Business was erbij

Bakker Mekking uit Bennekom presenteert zijn FoodValley saucijzenbroodje aan de bestuurders van Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel Veenendaal en Wageningen

Burgemeester Elzenga opent nieuwe vestiging van Rabobank Vallei en Rijn in Veenendaal

Heeft u ook een event waarop u wilt terugkijken op deze bladzijde?

Mail dan kosteloos uw hoge resolutiefoto naar de redactie:

eelco@vanmunstermedia.nl o.v.v. ‘Vallei Business was er bij’

Prinses Margriet onthult het logo van Stichting Allegoeds

Rabobank: € 2.000 voor piano

in De Tollenkamp

Rabobank Vallei en Rijn heeft vanuit het Coöperatiefonds € 2.000,- beschikbaar gesteld aan Stichting Vrienden van de Tollenkamp. Met deze bijdrage maakt de Rabobank de komst van een piano mede mogelijk. De komende jaren valt er dus weer veel muzikaal te genieten in dit Rhenense zorgcentrum.

Cheque

In het prachtig gerenoveerde gebouw van de Tollenkamp in Rhenen werd vrijdag 2 december de piano afgeleverd. De oude was nodig aan vervanging toe. Mede dankzij een bijdrage vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Vallei en Rijn kon de piano (Yamaha U3) aangeschaft worden. Jan Henken, lid van de ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn en betrokken bij de toekenning van de bijdrage, overhandigde in de ontmoetingsruimte de cheque aan het bestuur van Stichting Vrienden van de Tollenkamp. Vervolgens werd de piano als eerste ingewijd door de heer Hofhuis, bestuurslid van de stichting.

Duurzaam investeren

Het Coöperatiefonds is erop gericht om duurzaam te investeren in sociaal-maatschappelijke of culturele projecten, zowel lokaal als bovenregionaal. De aanschaf van de piano voor de Tollenkamp sluit daar goed op aan. De piano wordt bij heel wat activiteiten in de Tollenkamp gebruikt. En ook koren die optreden voor de ouderen maken gebruik van de piano. De komende jaren is dus muzikaal plezier gewaarborgd in De Tollenkamp. Heeft u een project dat ook een steuntje in de rug verdient? Ga dan naar www.rabobank.nl/vr en kijk onder ‘Coöperatiefonds’.

Betrokken bij Rhenen

Ook Stichting Vrienden van de Tollenkamp is blij met de bijdrage van de Rabobank. Secretaris/penningmeester Roel van Voorthuisen: “De Rabobank is in Rhenen een begrip en voor onze stichting geen onbekende. Vanaf de oprichting in 1990 is de stichting rekeninghouder bij de bank en als zodanig ook bekend met de werkwijze van de Rabobank en haar Coöperatiefonds. De maatschappelijke en sociale betrokkenheid van de bank is in onze contacten duidelijk gebleken en dat hebben wij als bijzonder ervaren!”

delen:

Vallei Business nr 6 2011

Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by