SRT Stainless RVS Techniek: Buigen, knippen en lassen

Magazines | Vallei Business nr 6 2011

Buigen, knippen en lassen

SRT Stainless RVS Techniek, de naam zegt het al; het gaat om roestvrij staal. Maar dat is wederom een ruim begrip. Het bedrijf staan ook onder leiding van Max Veenendaal. Hij heeft het bedrijf in april 2011 overgenomen omdat hij het waardevolle aanvulling vond op zijn bestaande portefeuille.

SRT Stainless richt zich op roestvrijstalen producten en elke toepassing die je erbij kan voorstellen. “We werken hier nauw samen met de klant, het gaat voornamelijk om bedrijven die we bedienen”, zegt Veenendaal. “Het gaat om specifieke wensen en maatwerk en daar komt heel wat technisch inzicht bij kijken.”

Het bedrijf richt zich specifiek op duurzame en onderhoudsvriendelijke producten die ze op maat kunnen leveren. Het doet niet aan massaproductie en heeft veel interieurbouw onder zijn hoede. Veenendaal: “Het gaat vaak om maatwerk. Er moet iets worden ingebouwd in een bestaande situatie en dat kunnen wij leveren. We maken het hier passend en gaan vanuit de tekeningen die we krijgen, denken aan de juiste oplossing. De wensen van de klant staan hierbij centraal.”

Maatwerk

SRT Stainless buigt, knipt en vervormt roestvrij staal op maat zodat ze voor de gebruiker precies in het plaatje passen. Hierbij is interactie met de klant heel belangrijk. “We werken vanuit tekeningen die de klant ons aanlevert. Zij willen graag iets passend hebben voor de situatie waar ze het in willen gebruiken. We denken daar ver in mee. Als we de tekeningen krijgen, geven we advies en laten eventuele alternatieven zien. Soms kom je in samenspraak met de klant tot hele andere resultaten dan oorspronkelijk de wens was. Samen maken we wat de klant wil en zorgen dat het naar wens gebeurt.”

De wens van de klant staat centraal bij SRT Stainless. Ze leveren niet in massaproductie, maar weten juist precies de wensen van de klant waar te maken. “Het is een samenwerking waarin we graag adviseren. We krijgen de tekeningen en willen ons product daar in passen, maar als er andere oplossingen zijn, dan bespreken we het graag met de klant. We hebben hier vakmensen zitten die precies weten hoe ze met het product moeten werken en we kunnen de klant garanderen dat ze het beste resultaat krijgen.”

delen:

Vallei Business nr 6 2011

Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by