Too Good To Go: De app om voedselverspilling tegen te gaan

Magazines | Vallei Business nummer 5 2018

Too Good To Go is een app waarmee je overtollig eten kunt kopen van restaurants, bakkerijen, supermarkten, etc. tegen een gereduceerde prijs. Je bestelt en betaalt via de app en haalt het eten op in de winkel.

Too Good To Go bestrijdt voedselverspilling door restaurants en winkels te helpen hun overtollige voedsel te verkopen in plaats van weg te gooien.
Missie van dit jonge bedrijf is om wereldwijd voedselverspilling te verminderen. Hun visie is een wereld te creëren waarin geproduceerd eten ook op een bord belandt. Ieder jaar wordt een derde van het geproduceerde voedsel verspild. Dat is zonde, dus pak de voedselverspilling aan!

Startups
De Too Good To Go-app is in januari 2016 gelanceerd. Tijdens het eerste jaar bleek Too Good To Go een van de meest veelbelovende startups. Al snel hadden kreeg het bedrijf meer dan 3.000 partners, één miljoen downloads en 500.000 maaltijden gered. Deze aantallen blijven dagelijks groeien en alleen al in 2017 hebben de Too Good To Go-gebruikers meer dan 2 miljoen maaltijden bespaard. Momenteel is Too Good to Go actief in negen Europese landen.
www.toogoodtogo.nl

 

delen:

Vallei Business nummer 5 2018

» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by