Geslaagde veertiende editie Business Event Gemeente Ede

Magazines | Vallei Business nummer 5 2018

Inspirerende ondernemersverhalen, een muzikale gastvrouw en effectief netwerken waren hét geheim voor een geslaagd Business Event Ede.

Fotografie: Fabian Boot Fotografie

De sfeervolle netwerkavond werd gehost door de populaire concertpianiste Iris Hond. Met haar indrukwekkende verhaal over hoop, moed en vertrouwen én haar warme muziek-spel kreeg ze de zaal muisstil. Er werd vol verbazing, bewondering geluisterd en vooral genoten.

De award-uitreikingen Voor de titel Jonge ondernemer/Onderneming van het Jaar streden Leendert Houweling, Arno Kleijer van Bij de Toren, eten & drinken en Annita en Maarten Heissen van Mijn Fysiopraktijk. Leendert Houweling ging er in deze categorie met de prijs vandoor. Peter Pors van Edes Bedrijfs Contact overhandigde de award.

Ik ben enorm blij met deze onderscheiding. Het is voor mij een stuk waardering voor mijn ondernemerschap en tegelijkertijd een podium voor de prachtige natuur en het wild dat we in Ede hebben, aldus Leendert Houweling.

MKB & Dienstverlening van het Jaar De titel van MKB & Dienstverlening van het Jaar ging naar Hotel de Sterrenberg. Eigenaar Hans Bom was hiervoor genomineerd, samen met Albert Meeuwissen van Albers Zeilmakerij B.V. en Peter ten Hoor en Marjan van der Wulp van Van Camp Schoenen & Fashion. De award werd namens Regio

Grootzakelijk van het Jaar
In de categorie Grootzakelijk van het Jaar waren het Jan Koole van Aannemer en Transportbedrijf Roseboom, Harm-Jan van Veldhuizen van HAVÉ Verwarming en Harry Brouwer van EMRI die het tegen elkaar opnamen. Wethouder Willemien Vreugdenhil mocht de award, een miniatuur van Chico Sol (de kleurrijke rennende jongen die staat bij het Gemeentehuis van Ede), overhandigen aan Harry Brouwer van EMRI.

Wij waren al heel erg trots dat EMRI was genomineerd uit ruim 6.000 ondernemingen, maar de prijs voor Onderneming van het Jaar daadwerkelijk winnen is natuurlijk een ongelofelijk mooie kers op de taart. In de vanzelfsprekendheid van ons dagelijks werk, vergeten wij vaak dat EMRI een bijzondere rol speelt in de wereld van energievoorzie-ning. De aandacht, waardering en lovende woorden die verbonden zijn aan deze titel, vormen voor ons een mooi moment om deze vanzelfsprekendheid en bescheidenheid voor heel eventjes te doorbreken en langer bij stil te staan, aldus Harry Brouwer.Rabo Publieksprijs De Rabo Publieksprijs ging naar Albert Meeuwissen van Albers Zeilmakerij.

Netwerken
Na het officiële (muzikale)programma was er voor ondernemend Ede volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken en de genomineerden te feliciteren. Business Event Ede 2018 gaat de boeken in als een netwerkavond mét muzikaal genot van topniveau.

 

delen:

Vallei Business nummer 5 2018

» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by