Column JEI

Magazines | Vallei Business nummer 5 2018

Psychodynamische therapie & Coaching zeer effectief om stressklachten en burn-outverschijnselen te voorkomen of voor het verkorten van zieketeverzuim

Als Stress- en Burn-out Coach en Psychodynamisch Therapeut begeleid ik mensen om de balans weer te herstellen en te werken naar werkhervatting. Het ziekteverzuim door stress en burn-out neemt toe. Het wordt zo langzamerhand volksziekte nummer één. Het zijn vaak de zeer loyale medewerkers met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die een burn-out krijgen of overspannen worden. Ze gaan maar door en raken uitgeput na een lange periode van overbelasting, ondanks de stress en de spanningsklachten.

Psychodynamische therapie
In mijn praktijk in Rhenen gaan we aan de slag met een intensieve en systematische vorm van psychodynamische therapie en coaching. Psychodynamisch wil zeggen dat ik verschillende technieken kan gebruiken die ik inzet tijdens een sessie. Het voordeel van het werken met meerdere methodieken is dat er op verschillende vlakken problemen effectief kunnen worden aangepakt. Dit maakt het mogelijk om precies aan te sluiten bij de hulpvraag van uw medewerker. Het is gericht om op een gezonde en gebalanceerde manier het beste uit iemand te halen.
Uit ervaring blijken mijn trajecten een verhoging van productiviteit te zijn, het voorkomen van ziekteverzuim én persoonlijke effectiviteit van uw werknemer. Daarmee worden de geïnvesteerde kosten dus meer dan terugverdiend.
Ook kunnen andere klachten spelen bij uw medewerker, die niet werkgerelateerd zijn. Benieuwd wat ik zou kunnen betekenen voor uw medewerker? Ik kom het u graag vertellen!

Het mooiste wat je kunt worden is jei

Claudia Vinkenborg
Praktijk JEI voor Psychodynamische Therapie & Coaching
https://jei-jeeigenik.nl/
 

delen:

Vallei Business nummer 5 2018

» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by