Vallei Auto Groep: Partner in mobiliteit

Magazines | Vallei Business nummer 5 2018

In een snel veranderende wereld verandert de behoefte aan mobiliteit net zo snel mee. Vallei Auto Groep neemt klanten bij de hand en helpt hen bij het zoeken naar de beste mobiliteitsop-lossing. Fiscaliteit, mobiliteit, Total Cost of Ownership of Total Cost of Mobility; bij ons Business Center krijg je gegarandeerd antwoord op je vragen, vertelt Ben van Voskuilen, Manager Vallei Auto Groep Business Center. Vroeger verkochten we autos, maar nu mobiliteit.

Tekst: Rein de Ruiter

Na een gesprek met manager Ben van Voskuilen wordt snel een ding duidelijk: Vallei Auto Groep innoveert in mobiliteit en doet dat zonder de vier merkwaarden uit het oog te verliezen: vakkundig, samen, duidelijk en met plezier. Vallei Auto Groep koppel je bijna automatisch aan de merken Volkswagen, Audi, SEAT, KODA en Volkswagen Bedrijfswagens, maar bij deze dealerorganisatie gaan we een stuk verder, vertelt Van Voskuilen. Met Vallei Autolease als belangrijke schakel zijn we een universele speler voor alle merken van Porsche tot Opel en van Volvo tot MAN. Ongeacht het merk willen klanten graag door ons ontzorgd worden.

Business CenterOm te voorkomen dat je voor elke mobiliteitsvraag bij een ander loket moet aankloppen, maakt Vallei Auto Groep succesvol gebruik van een Business Center dat de zes vestigingen in de Vallei-regio met elkaar verbindt. Een team van vaste aanspreekpersonen kent de auto, de markt, de berijders, fleetowners, toeleveranciers en de regelgeving en kan daardoor iedere vraag adequaat beantwoorden. Modellen, maatwerk, wagenparkbeheer, fiscale vragen, 

Duurzaamheid, financiering, verzekeren en leasing; voor elk onderwerp heeft Vallei Auto Groep wel een expert in huis. Beschouw ons als de goede huisvader die je aan de juiste mobiliteitsoplossing koppelt. De kracht in de formule van ons Business Center zit m in het feit dat we alle merken en diensten hebben gebundeld en deze vervolgens vanuit een vast team in de markt zetten. Vallei Autolease -en verhuur, het Bedrijfswagen Centrum, de binnen- en buitendienst en de afdeling Business Mobility zijn binnen het Business Center over alle merken en vestigingen heen actief. We zijn een platte organisatie waardoor we een stuk flexibeler en sneller zijn dan bij een bedrijf waar alles over duizend schijven loopt. Als klant pluk je daar de vruchten van.

Toekomstgericht bezig
Dat deze manier van werken effect sorteert, blijkt uit de goed gevulde prijzenkast die Vallei Auto Groep de afgelopen jaren heeft vergaard. Van Voskuilen is er trots op, al stelt hij zich bescheiden op. Och, het is onze manier van werken om met onze klanten mee te denken; dat zit in ons DNA. We zijn ook duidelijk toekomstgericht bezig. Een samenleving zonder autos is ondenkbaar, maar we moeten er wel over nadenken hoe we slimmer met mobiliteit moeten omgaan. Daarbij stellen we ons hier de vraag hoe wij de impact op het milieu kunnen minimalise-ren. Daarvoor kijken we naar buiten, naar de markt en onze klanten. Hoe kunnen we nog beter in de duurzame mobiliteitsbehoefte van onze klanten voorzien? Dat betekent dat we verder kijken dan de klantvraag, maar vooral ook meedenken en meedoen. Wij kunnen een rol spelen door onze klanten te helpen om hun wagenpark te verduurzamen. Een beter milieu gaat verder dan een energie-zuinige auto alléén. Wij willen onze klanten zichtbaar betere totale mobiliteitsoplossingen bieden, met een minimale impact op het milieu.Duurzame mobiliteitWat manager Van Voskuilen betreft zet Vallei Auto Groep vol in op duurzame mobiliteit. Samen met mijn team kunnen wij voor ieder bedrijf uit diverse branches een goed, duurzaam en creatief mobiliteitsplan maken. De trend is meer en meer flexibele mobiliteit; wij kunnen die aanbieden. Soms met een leaseauto, gewoon omdat dit niet anders kan. Soms met een plan waarin de klant een paar dagen gebruik maakt van een Up!, een paar dagen treint en ook nog de fiets pakt goed voor het milieu én de klant.

Verduurzamen begint vandaag al, vinden ze bij Vallei Auto Groep. Van Voskuilen heeft een mooi voorbeeld paraat. Zo ging het Duurzaam Ondernemen Event DOE 2018 van start in Veenendaal, waarbij veel onder-nemers uit het MKB aanwezig waren. Vallei Auto Groep was er óók bij. Medewerkers controleerden de bandenspanning van elke ondernemer die met de auto kwam. Want een goede bandenspanning is veiliger, goed voor de portemonnee en veel zuiniger. Als alle autos met de juiste bandenspanning rijden, levert dat volgens de overheid 0,4 megaton CO2 besparing per jaar op, verge-lijkbaar met twee keer de jaarlijkse uitstoot van alle huishoudens in Delft. Van Voskuilen: Je hoeft met het verduurzamen dus echt niet te wachten tot 2023. Vallei Auto Groep is er al lang mee begonnen.

www.valleiautogroep.nl

delen:

Vallei Business nummer 5 2018

» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by