ContinueIT: Slimme monitoring en beveiliging van uw IT

Magazines | Vallei Business nummer 5 2018

Werkplanning, facturatie, voorraadbeheer, boekhouding. Voor de dagelijkse gang van zaken is praktisch elke organisatie afhankelijk van IT. Is er een storing, dan liggen veel werkprocessen direct stil. Dat kost niet alleen geld, het veroorzaakt ook reputatieschade bij klanten en ergernis bij medewerkers. Deze problemen kunt u voor zijn door een slimme monitoring en adequate beveiliging.

Geavanceerd en betaalbaar
Continue IT helpt mkb-bedrijven en non-profit organisaties bij het op orde brengen én houden van hun IT-beveiliging. Onze

geavanceerde Continuity Service 2.0 monitort, beveiligt en beheert servers, netwerk en PCs volledig automatisch. Ook de back-ups worden goed geregeld. Dat verbetert de performance van uw IT-systeem en de kans op downtime wordt tot een minimum beperkt. Bovendien kunnen we Continuity Service 2.0 aanbieden tegen zeer lage tarieven. Directeur Jan van Hoorn: Met Continuity Service 2.0 signaleren we knelpunten voor het problemen zijn geworden. En is er toch een storing, dan kunnen we dankzij de goede monitoring snel ingrijpen.

IT zonder zorgenSamen met u zoeken we naar een oplossing die bij uw organisatie past. Daarbij heeft u rechtstreeks contact met onze deskundige en klantvriendelijke technisch specialisten. Deze persoonlijke aanpak resulteert in efficiënte en rendabele oplossing. Dat noemen we IT zonder zorgen.

Meer weten?Bekijk de informatie over onze dienstverlening en producten op onze website www.continue.it. Wilt u weten wat Continue IT voor uw organisatie kan betekenen? Plan dan een afspraak in voor een vrijblijvend gesprek via de webpagina contact of bel

0342 - 477 855.

 

delen:

Vallei Business nummer 5 2018

» FOV
Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by